Stress als levensleidraad

Kom, kom, wie je ook bent.

Ook al heb je je belofte duizendmaal gebroken,

Kom!

Rumi

 

Stress als levensleidraad.

Voel je je wel eens overspoeld door de gebeurtenissen in je bestaan? Dat de stress van het dagelijks leven je het gevoel geeft dat jij niet meer jouw richting bepaald maar de omstandigheden?  Dat je niet meer kunt voldoen aan de verwachtingen die door anderen of jezelf aan jezelf opgelegd zijn waardoor je soms denkt: laat maar, het wordt me allemaal teveel?

Stress is nuttig, alleen soms wordt er een te groot beroep op je draagkracht gedaan en bestaat er de kans dat je kopje onder gaat. In deze cursus leer je om te gaan met stress in die zin dat stress jou niet meer bepaalt, maar dat stress jouw helper wordt.  Je leert (letterlijk en figuurlijk) hoe je kunt bewegen tussen de golven van stress die komen en gaan, maar waar het om gaat is dat jij je koers vast kunt houden te midden van die golven zodat je uiteindelijk in
rust vrijuit door je leven kunt dansen. Ben je hier nieuwsgierig naar? Dan ben je van harte welkom op 1,8 en 15 februari 2019 van 12.30-15.00 uur in  cursuscentrum de Poort in Groningen. Ik werk met adem, beweging en opdrachten om de opgedane kennis zo goed mogelijk te verankeren in je dagelijkse leven.

Wanneer je meer wil weten neem dan gerust contact met mij op.

Hartelijke groet en wellicht tot ziens!