Naklank Wadretraite 2023 en vooruitblik naar 2024

Een droom die uitkwam…

Bewegingloos de eeuwigheid,

Waarin de droom van toen de hoop voor straks weerkaatst..

Dat was het thema waarmee we anker op gingen op vrijdag 16 juni 2023 en ieder op onze eigen manier een eeuwigheid ervaren hebben.

Wat mij betreft zat deze ervaring in de eenvoud van het gedragen worden door het getij van eb en vloed. Me over kunnen geven aan deze beweging, niets moeten, geen verwachtingen, een eenvoudig aanwezig zijn in de wijdsheid van het wad onder Schiermonnikoog. Hierdoor voelde ik me weer verbonden met mijn centrum, of zoals Ruth, een deelneemster aan een vorige wadretraite dat verwoordde: weer thuiskwam bij mezelf.

De eeuwige schoonheid van de natuur en het prachtige weer, zelfs dat we op een onverwachte plek droogvielen omdat de geul zich verplaatst had, alles droeg hieraan bij.

Ook in 2024 wil ik graag de gelegenheid bieden om in Zoutkamp bij mij en mijn team aan boord te stappen op de prachtige klipperaak Anna Catharina voor de wadretraite. Deze zal plaatsvinden in het weekend van de langste dag, van vrijdag 21 juni 12.30 – zondag 23 juni 16.00 uur.

Nadere info zal binnenkort op de site te zien zijn, maar mocht je nu al interesse hebben, neem dan vooral contact met me op via het contactformulier, of stuur een email naar me via ans@zeedans.nl

Hartelijke groet en wie weet tot ziens,

Ans