The body is the shore on the ocean of being ( Rumi)

Iedere maandagavond is er van 19.15- 20.15 uur de gelegenheid om de hectiek van de dag achter je te laten en je door mij geleid te laten dragen door de muziek om zo weer in contact te komen met je lijf en je middelpunt. Mijn begeleiding bestaat hierbij uit het aanbieden van vormen uit de dans, yoga en mindfulness.
De lessen vinden plaats in een prachtige studio aan de Moesstraat 47 9717JV in Groningen. Als je een indruk wil hebben van de ruimte, ga dan naar: www.studiomoesstraat.nl
Er is plaats voor max 7 deelnemers en de lessen kosten € 12,50/les inclusief een kopje thee. De eerste les is een kennismakingsles en gratis.
Aanmelding kan door een mail te sturen naar: ans@zeedans.nl.

Ervaringen van deelnemers:

Ans, met haar Dans, kwam precies op het juiste moment.Ik wilde bewegen……..óp muziek. Ik wilde míjn beweging voelen. Míjn beweging, van binnen uit. Ik voel alle ruimte bij Ans, om te laten zijn wat is. Dansen bij Ans is voor mij een echte verrassingstocht!” (Heleen)